ΓΩΓΩ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στο Πειραιά το 1967. Ασχολούμαι συστηματικά με ανθρωπιστικά επαγγέλματα και εναλλακτικές – συμπληρωματικές μεθόδους.

Η αγάπη μου για τις εναλλακτικές επιστήμες και το πάθος μου για την ευεξία και την υγεία των συνανθρώπων μου, με ώθησαν να σπουδάσω αρκετές ειδικότητες γύρω από την εναλλακτική θεραπευτική.

Έχω παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και είμαι διπλωματούχος Ρεφλεξολόγος, εισηγήτρια σεμιναρίων Ρεφλεξολογίας και Εναλλακτικών θεραπειών,
κάτοχος πτυχίων και διακρίσεων από τον Όμιλο Εναλλακτικών Επαγγελμάτων ”Natural Health Science’, επίσης είμαι κάτοχος τίτλων σπουδών Αυτογνωσίας και Life Coaching από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Σεμινάρια
– Πρόγραμμα ψυχοσωματικής υγείας «όταν το σώμα μιλάει»
– Πρόγραμμα « Η διατροφή αλλιώς
– Πρόγραμμα «η τέχνη της επικοινωνίας»

ΓΩΓΩ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Επίσης έχω εκπαιδευτεί και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι στις Τεχνικές Ευθυγράμμισης του Μυοσκελετικού Συστήματος, την ανακούφιση του πόνου, την ισορροπία και την επανεκπαίδευση του σώματος από τον ιδρυτή της ΜΑΤ Erik Dalton του Indiana State University.

Διοικητικό μέλος του Σ.Ε.Α.

Το θεραπευτήριο βρίσκεται στον Πειραιά Γ. Κυριακάκου 2, δίπλα από το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Είναι ένας χώρος σωματοθεραπείας και ευεξίας. Στο θεραπευτήριο εφαρμόζονται μία ποικιλία συμπληρωματικών θεραπειών.

Αποτελώ μία υπεύθυνη και σοβαρή επιλογή εάν έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να “τινάξετε” από πάνω σας την καθημερινή κούραση ή για να “φύγουν” μυϊκές συσπάσεις και χρόνιοι πόνοι. Γνωρίζω και κατανοώ την ανάγκη να “ακούω” εσάς και το σώμα σας. Μαζί θα δημιουργήσουμε την κατάλληλη συνεδρία που που εσείς χρειάζεστε.

Εργάζομαι επίσης ως εκπαιδεύτρια Ρεφλεξολογίας και διαφόρων ειδών μάλαξης και ενναλλακτικών θεραπειών στον Όμιλο ΞΥΝΗ. Κάθε χρόνο επενδύω στη συνεχή εξέλιξη και μετεκπαίδευση μου με σεμινάρια συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης. Πιστεύεω ότι η εκπαίδευση σε διαφορετικές και ενδιαφέρουσες θεραπευτικές μεθόδους και
προσεγγίσεις,από πιστοποιημένους και έμπειρους δασκάλους, προσφέρει στον θεραπευτή, επιπλέον εργαλεία και ευελιξία ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών του,με αποτελεσματικότητα και αυτοπεποίθηση ενώ ταυτόχρονα χαίρεται τη δουλειά του.

Η Ρεφλεξολογία και οι συμπληρωματικές – εναλλακτικές θεραπείες δεν θα πρέπει να αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον ιατρό ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Για τον πόνο εκτός απο την φαρμακευτική προσέγγιση, υπάρχουν και οι εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν και να προσφέρουν στην ανακούφιση του . Έτσι γίνεται μιά πολυπαραγοντική προσέγγιση στον άνθρωπο που ασθενεί.

Όταν ένας άνθρωπος πονάει πρέπει να τον σεβόμαστε, να τον ακούμε και να τον ανακουφίζουμε.

Με υγεία,
Γωγώ Κατσαντώνη

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Σχετικά με εμάς
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Σχετικά με εμάς
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Σχετικά με εμάς