Ανθοϊάματα Dr. Bach

Τα ανθοϊάματα Dr Bach σας προσφέρουν μια απρόσμενη, βαθιά ηρεμία. Καθώς οι μέρες περνούν, θα διαπιστώσετε οτι η διάθεσή σας θα γίνεται όλο και καλύτερη όλο και πιο σταθερή. Ανακουφίζουν ψυχικά, βοηθούν να απαλλαγείτε από προβλήματα που τα γνωρίζετε αλλά δεν μπορείτε να τα ξεπεράσετε.

Δυναμώνουν την ικανότητα αντίληψης, απαλύνουν και εξισορροπούν πολλές αρνητικές, ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις. Είναι ήπια, ασφαλή, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες , χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό. Προέρχοναι απο άνθη διαφόρων δέντρων και φυτών, που έχουν τοποθετηθεί σε καθαρό νερό πηγής και εκτεθεί σε ηλιακό φως.

Η βασική διαγνωστική μέθοδος στη θεραπεία με τα ανθοϊάματα επικεντρώνεται στην προσωπική συνέντευξη, με σκοπό την αξιολόγηση και την κατανόηση της ψυχολογικής κατάστασης του ατόμου. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή των ανθοιαμάτων που θα βελτιώσουν την κατάσταση του ψυχισμού και θα καλλιεργήσουν την απαραίτητη ψυχική ευεξία, τις ικανότητες και τις αντοχές για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τι μπορεί να περιμένει κάποιος όταν αρχίσει να τα χρησιμοποιεί στον εαυτό του;

Την καλυτέρευση της καθημερινότητας του κατ΄αρχήν. Την καλύτερη διαχείριση καθημερινών καταστάσεων που νοιώθει να τον βαραίνουν και να τον κάνουν αδύναμο. Και σιγά σιγά, μια διαφορετική θέαση των καταστάσεων αυτών, πού οδηγεί σε βαθύτερες αλλαγές και πιο μόνιμη εξισορρόπηση.

Τα Ιάματα, αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε . Έτσι μπορούμε να αποκτάμε όλο και μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας στην σκέψη και την δράση μας. Ακούω πολλές φορές από ανθρώπους που ζητούν την βοήθειά μου, την φράση «Θέλω, αλλά δεν μπορώ». Με τα ανθοϊάματα, μπορείς!

 

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ανθοϊάματα Dr. Bach
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ανθοϊάματα Dr. Bach
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ανθοϊάματα Dr. Bach