Ολιστική ιδιοσυγκρασιακή διατροφή

Η Διατροφική Ιδιοσυγκρασιακή Ανάλυση είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο και μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο χώρο της διατροφής που εφαρμόζεται στο Holistic Health Care.
Είναι μια διαφορετική προσέγγιση που πηγάζει μέσα απο την Ιπποκράτεια-Πυθαγόρεια φιλοσοφία, η οποία προσαρμόζεται στον σημερινό τρόπο ζωής.
Βασίζεται στο ότι η σωστή διαχείριση όχι μόνο του βάρους αλλά κυρίως της υγείας μας, συνδέεται αφενός με την τροφή, αφετέρου με τις ορμόνες του στρες οι οποίες σχετίζονται με τον τρόπο που ζούμε.
Στο Holistic Health Care χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της Ιδιοσυγκρασιακής Ανάλυσης αναζητούμε και εντοπίζουμε τη ρίζα του προβλήματος.

Η Ιδιοσυγκρασιακή Ανάλυση, αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της εξατομικευμένης εξέτασης που δέχεται ο επισκέπτης.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ολιστική ιδιοσυγκρασιακή διατροφή

Ιστορικά, η ιδέα της ιδιοσυγκρασίας αποτελούσε μέρος της θεωρίας των 4 χυμών με τις αντίστοιχες 4 ιδιοσυγκρασίες (χαρούμενος, συναισθηματικός, ληθαργικός, φλεγματικός).
Διατυπώθηκε για πρώτη φορά από τον Ιπποκράτη ο οποίος υποστήριζε πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 4 υγρά: το αίμα, το φλέγμα, την κίτρινη και τη μαύρη χολή.
Αυτά τα υγρά έπρεπε να βρίσκονται σε ισορροπία στον άνθρωπο προκειμένου να έχει «καλή κράση», αλλιώς του προκαλούσαν «δυσκρασία», ή με πιο σύγχρονους όρους ασθένεια.
Η Ιδιοσυγκρασιακή Ανάλυση αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της Ενοποιημένης Ιατρικής.
Οι άνθρωποι που απευθύνονται στο Ηolistic Health Care αναζητούν έναν τρόπο να χάσουν περιττά κιλά.
Mετά όμως από την πρώτη επίσκεψή τους, συνειδητοποιούν πως το να είναι κάποιος υγιής κι απαλλαγμένος από ζητήματα βάρους, δεν είναι μόνο το να τρώει λιγότερο, να χάσει κιλά και να βάλει την άσκηση στη ζωή του.
Η μέθοδός μας αποτελεί ένα αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο να διαχειριστεί κάποιος το βάρος του σε βάθος χρόνου.
Διαταραχές όπως ημικρανίες, αλλεργίες, αϋπνία, χρόνια κόπωση, πεπτικά προβλήματα, μπορούν να αντιμετωπιστούν συμπληρωματικά με τη χρήση της μεθόδου.
Στο Holistic Health Care απευθύνονται άτομα που θέλουν να βελτιώσουν συνολικά την υγεία και την ποιότητα της ζωής τους.

Η συνολική διάρκεια της πρώτης επίσκεψής σας είναι 1,5 – 2 ώρες.
Αρχικά, καταγράφεται ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό (προτείνεται να έχετε μαζί σας και τις πιο πρόσφατες εξετάσεις αίματος).
Στη συνέχεια πραγματοποιούνται βασικές μετρήσεις, όπως η λιπομέτρηση και γίνονται τεστ.
Στο τελικό στάδιο της επίσκεψής σας η κυρία Κατσαντώνη μελετά και καταλήγει στο ιδιοσυγκρασιακό σας προφίλ.
Με βάση όλα τα δεδομένα, προτείνει συγκεκριμένη διατροφή κάποιες φορές συνδυαστικά με συμπληρώματα διατροφής, αλλά και θεραπείες που θα συντελέσουν στην βελτίωση της κατάστασης του κάθε επισκέπτη.

Ακολουθείτε μια σημαντική προσπάθεια μέσω των κατάλληλων θεραπευτικών φυσικών παρεμβάσεων, όπως η Διατροφή, η Ρεφλεξολογία, η θεραπεία Μυοσκελετικών πόνων, η Λεμφική Αποτοξίνωση , ώστε προοδευτικά να ανακτήσετε την βέλτιστη ποιότητα ζωής και καθημερινότητας.

Ευαγγελία μου καλημέρα!θέλω να αντικατασταθεί το κείμενο της διατροφής με το παραπάνω.

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ολιστική ιδιοσυγκρασιακή διατροφή
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ολιστική ιδιοσυγκρασιακή διατροφή
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Ολιστική ιδιοσυγκρασιακή διατροφή